Aer Conditionat

Instalam, inlocuim si reparam aparate de Aer Conditionat

Intretinere si igienizare

Oferim servicii de intretinere si igienizare pentru prelungirea duratei de viata a aparatelor de aer conditionat si pentru mentinerea calitatii aerului

HVAC

Instalare HVAC pentru locuințe și proprietăți comerciale

Cine suntem

Suntem o companie matură, cunoscută și apreciată pentru

calitatea serviciilor de consultanță tehnică, proiectare, furnizare și instalare a

sistemelor de frig și climatizare și asigurarea serviciilor post-vânzare.

Obiectivul nostru este acela de a furniza clienților noștri soluții personalizate,

optimizate, adaptate contextului economic și social.

De ce sa ne alegeti

Avem o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu

Echipa noastra este foarte pregatita si actioneaza cu multa promptitudine

Avem standard de calitate ridicata

Oferim solutii personalizate

Protejam mediul inconjurator

Realizarile noastre

+ Proiecte Terminate

+ Clienti Multumiti

+ Furnizori in intreaga lume

Partenerii nostri

Printre multe altele, acestea sunt principalele companii reprezentate sau parteneri de distributie

CARRIER - SUA

Inventatorul aerului conditionat modern in 1902. Cel mai important producator mondial de echipament si solutii pentru domeniul Incalzire-Ventilatie-Climatizare & Refrigerare, furnizorul nostru de echipament 'premium', al carui distribuitor national firma noastra este din 1996.

HONEYWELL - SUA

Honeywell a inovat de mai bine de 100 de ani, iar aceasta este preocuparea companiei si in prezent. Cu peste 100 de ani în urmă, a definit eficiența energetică, făcând confortul interior automat. Astăzi, Honeywell o redefinieste în 10 milioane de clădiri folosind tehnologia lor.

ACTION CLIMA - SUA

ACTIONclima este o companie tânără producătoare, născută prin combinarea moștenirii umane și profesionale, cumulată în decenii de experiență în domeniul aerului condiționat și al tratării aerului

MIDEA - China

Midea este cel mai mare producător mondial de aparate și e marca No.1 de produse de tratare a aerului si răcitoare de aer. * În fiecare an, Midea câștigă 40 de premii de design la diferite proiecte de design globale, cum ar fi reddot, iF și Good Design Award.

COOPER & HUNTER - SUA

Cu mai mult de 20 de ani de experiență în aer condiționat și ventilație, Cooper & Hunter sa transformat într-un lider pe piața HVAC. Produsele sub marca Cooper & Hunter sunt exportate în mai mult de 30 de țări și regiuni din întreaga lume. De la implicarea pe piețele de peste mări, Cooper & Hunter s-a dezvoltat într-un brand bine cunoscut, cu o creștere rapidă a volumului vânzărilor la export, adăugând noi piețe în fiecare an.

EMICON - Italia

Emicon produce aparate de aer condiționat de la 1984, avand o activitate de cercetare și dezvoltare intensivă. Compania are o gamă largă de unități de înaltă tehnologie cu ajutorul carora a realizat proiecte personalizate de aer condiționat personalizate. Emicon are abilitatea și capacitatea de a rezolva problemele legate de impactul asupra mediului, fiind in prezent un important protagonist pe piețele internaționale.

DECSA - Italia

Datorită experienței și experienței dobândite în anii de lucru în industrie, Decsa a devenit un punct de referință pentru Voghera și zonele învecinate pentru construcția turnurilor de răcire, pentru producerea condensatoarelor evaporatoare și a altor instalații industriale. Dezvoltarea afacerilor și a muncii se bazează pe o misiune și o viziune clară.

 

FRANCE AIR - Franta

Air France Group este proiectant de sisteme de tratare a aerului, încălzire și apă caldă menajeră pentru clădiri comerciale, locuințe colective, bucătării profesionale, clădiri industriale și spitale: încălzire, ventilație, difuzie, filtrare, aer condiționat , VMC, recuperarea energiei, unități de tratare a aerului, protecția împotriva incendiilor.

WILO - Germania

Utilizarea economică a clădirilor necesită din ce în ce mai mult sisteme inovatoare și de economisire a energiei compuse din componente optimizate și configurate. În multe privințe, planificarea serviciilor de construcție necesită o planificare intensivă în care este important să se ia în considerare proiectul dintr-o varietate de perspective.

VIESSMANN - Germania

Viessmann este unul dintre principalii producători de echipamente de încălzire la nivel mondial care deține în Europa cea mai bine vândută marcă de cazane de pardoseală. Compania a fost înființată în Germania în anul 1917 de către Johann Viessmann.

PROFROID - Franta

Cu o experiență de peste 60 de ani, suntem prezenți în 56 de țări din întreaga lume. Pe teritoriul Franței, la nivel mondial, o echipă de vânzări cu aproape 30 de persoane oferă servicii de proximitate contractorului.

Cu reactivitate, ne concentrăm pe furnizarea celui mai bun timp pentru serviciile și produsele noastre. Temele de mediu sunt supuse unei atenții deosebite ofertei de produse inovatoare în domeniul economiilor de energie și utilizării de lichide ecologice, cum ar fi CO2.
Gama noastră unică de produse din Europa acoperă răcitoare de aer, condensatoare, unități de condensare industriale și comerciale, pachete de energie, precum și produse personalizate adaptate special pentru aplicațiile dvs.

WILO-GERMANY
EMICON-ITALY
MIDEA-CHINA
FRANCE AIR-FRANCE
COOPER & HUNTER-USA
ACTION CLIMA-ITALY
Daikin-Japan