Unitate Externa VRV Daikin Seria V cu recuperarea caldurii

Daikin-Japan

VRV Daikin Seria V cu recuperarea caldurii este o soluţie complet integrată cu recuperarea căldurii pentru eficienţă maximă cu COP de până la 8.
Acoperă toate cerinţele termice ale unei clădiri prin intermediul unui singur punct de contact: control precis al temperaturii, ventilare, apă caldă, centrale de tratare a aerului şi perdele de aer Biddle.

SKU: VRV Daikin Seria V Categorii: , , Etichete: ,

Descriere

Daikin VRV Seria V cu recuperarea caldurii foloseste tehnologia flexibilă cu pompă de căldură care poate fi adaptată cu ușurință oricărei clădiri, din orice locație.
Mulțumită tehnologiei Shîrudo, sistemul VRV 5 este foarte versatil pentru a controla climatul interior din orice cameră. Tehnologia Shîrudo integrează din fabrică măsuri de control al agentului frigorific, ceea ce înseamnă că sistemul este prevăzut cu senzori, robinete de închidere și o alarmă, certificate CB de către un organism notificat (SGS CEBEC).
Robinetele de inchidere sunt integrate in cutia BSSV iar robinetele racordurilor agent figorific afectate sunt inchise, controland scurgerea. Restul sistemului ramane in functiune.
Măsurile de control al agentului frigorific, integrate în fabrică, fac ca sistemul VRV 5 să poată fi proiectat rapid și în mod flexibil, fără a fi nevoie de calcule complexe și consumatoare de timp.
Mai inteligentă și mai eficientă decât oricând, tehnologia VRV 5 face eforturi majore în decarbonizarea clădirilor prin reducerea impactului direct și indirect al CO2 echivalent.
Sunt special concepute pentru agent frigorific R-32 cu GWP scăzut, care este mai ușor de reutilizat și de reciclat, reducând cu 71% impactul agentului frigorific asupra încălzirii globale, în comparație cu R-410A.
Daikin VRV Seria V cu recuperarea caldurii foloseste tehnologia de ultimă generație și gestionarea inteligentă a energiei care asigură confort cu un control precis.
Sistemele de recuperare a căldurii cu 3 țevi permit răcirea și încălzirea simultane, prin transferul căldurii din zonele care necesită răcire în zonele care necesită încălzire.
VRV Daikin Seria V cu recuperarea caldurii este dotat cu schimbator de caldura Daikin cu 3 tevi.
Tehnologia cu 3 țevi de la Daikin necesită o cantitate mai mică de energie pentru recuperarea căldurii, ceea ce înseamnă o eficiență semnificativ mai mare în timpul modului de recuperare a căldurii. Sistemul poate recupera căldura la o temperatură redusă de condensare, deoarece are conducte dedicate pentru gaz, lichid și refulare.
Sistemele VRV oferă clădirilor comerciale o flexibilitate maximă și lipsă a grijilor, datorită beneficiilor pe care le oferă sistemele cu expansiune directă (DX):
1) Mai sensibile: Reacție imediată la modificarea condițiilor ajută la evitarea supraîncălzirii
2) Foarte eficiente: Sunt necesare doar 2 etape de transfer al energiei (aer – agent frigorific și agent frigorific – aer)
3) Instalare rapidă și facilă: Soluție capsulată all-in-one fără nicio cerință pentru echipamente suplimentare în locație (aparate de măsură, pompe, robinete etc.)
4) Cerințe limitate pentru spațiu: Toate componentele sunt integrate, iar conductele pentru agent frigorific sunt compacte.

Puteti sa verificati fisa tehnica pentru VRV Daikin Seria V –  Aici Fisa tehnica PDF

Declaratie de conformitate

Download

Manual de instalare

Download