CHILLER racit cu aer DAIKIN EWAT-B

Daikin-Japan

Daikin EWAT-B este primul agregat de racire cu compresoare scroll, condensator cu aer si R-32 de pe piata

SKU: EWAT-B Categorii: , , Etichete: ,

Descriere

Chillere-le racite cu aer EWAT-B au o gama larga de capacitati: 80-700kW.Pentru unitatile Single V pana la 210kW, iar pentru unitatile Multi V pana la 700kW.
Aceasta serie de chillere implica costuri de operare reduse si o durata de viata extinsa datorita designului care vizeaza optimizarea eficientei energetice a acestora si imbunatatirea profitabilitatii instalatiei, eficacitatea si managementul economic.
Datorita managementului presiunii dinamice de condensare, controlerul agregatului de racire ajusteaza valoarea setata a presiunii de condensare pentru a minimiza puterea absorbita globala a agregatului de racire.
De asemenea, alegerea unui produs cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68% in comparatie cu un produs cu R-410A si duce direct la un consum mai scazut de energie gratie eficientei energetice ridicate.
Potentialul de incalzire globala (GWP) al agentului de racire R-32 este de 675, o treime din cel al agentului frigorific R-410A utilizat in mod traditional.
Chillerele racite cu aer EWAT-B sunt dotate cu compresoare Scroll cu doua spirale, una este fixa, iar cealalta orbiteaza in jurul acesteia, fara a se invarti. Sunt concepute pentru capacitati mici si medii, acestea furnizeaza fiabilitate si eficienta ridicata constante pe durata intregii durate de viata.
Ventilatorul are o modulatie de turatie pentru a garanta controlul precis al debitului de aer si temperatura optimizata de condensare.
Fiecare unitate Daikin EWAT-B este testată riguros, pe parcursul asamblării. Sunt echipate cu tehnologii de vârf şi având un design aparte, unităţile de refrigerare sunt considerate cele mai durabile soluţii de pe piaţă.
Tratamentele anticoroziune şi carcasa rezistentă garantează utilizarea îndelungată, chiar şi în condiţii meteo severe.
Chilerele racite cu aer Daikin EWAT-B utilizeaza tehnologia pompelor de căldură care folosesc surse regenerabile de energie pentru a economisi energie şi a reduce costurile.
Tehnologia Inverter permite unităţii să lucreze la capacitate parţială, ceea ce înseamnă reducerea consumul de energie, costurilor de funcţionare şi emisiile de CO2 cu până la 25%.
Seria EWAT-B se imparte in mai multe tipuri de modele, toate avand capacitati si caracteristici diferite, in functie de nevoile si cerintele utilizatorului.
Modele sunt urmatoarele:
-EWAT-B-SS/SL;
-EWAT-B-SR;
-EWAT-B-SR;
-EWAT-B-XS/XL;
-EWAT-B-XR.

Puteti sa verificati fisa tehnica pentru Daikin EWAT-B –  Aici Fisa tehnica PDF